бизнес

2 Курса по бизнес планиране

Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.]

Ще обсъдим защо все повече хора предпочитат тази кратка версия на обобщителният документ и ползите от канавата. Ще минем заедно през деветте различни части, от коя да започнем и по какъв начин да бъде попълнен целият документ. Ако сте предприемач или човек търсещ да разгледа набързо нова бизнес идея и нейните възможности, Бизнес Модел Канавата е идеалният вариант за вас и е нужно да знаете как да го попълните правилно!

Всички приходи от продажбата на курсовете се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.

Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.] Read More »

Правни аспекти при стартиране на бизнес

Правни аспекти при стартиране на бизнес «За какво да внимавате?»

Често при стартиране на бизнес, начинаещите предприемачи пренебрегват основополагащи изисквания за структуриране на компанията им в съответствие със законодателството на пазара, на който възнамеряват да оперират. Това води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

Всички приходи от продажбата на курса се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.

Правни аспекти при стартиране на бизнес «За какво да внимавате?» Read More »

Правен семинар за стартиращи предприемачи "10-те грешки при стартиране на бизнес"

Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес]

Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори, организира онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.

Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес] Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top