Таг: маркетинг

Курс Маркетинг за НПО [Лекции 2021/2022]

Видео курс Маркетинг за НПО включва 5 лекции на запис в Zoom, по време на които участниците изграждат маркетингова стратегия на своята организацията, за да я използват за популяризиране на каузата си и за привличане на финансиране. Запазени са автентичните коментари от страна на лектор и участници с цел да привнесат повече допълнителна стойност към обучението на други представители на НПО сектора.

Как да напишем успешен бизнес план в 10 точки

Как да напишем успешен бизнес план? [SWOT & PESTLE Analisys, Pricing Strategy]

Добре дошли в курса „Как да напишем успешен Бизнес План“ с лектор Ленард Аданов. Научете в детайли какво трябва да включва всяка от частите на един бизнес план и как да си осигурите финансиране или ключов стратегически партньор.

Основи на ефективната дигитална реклама

Основи на ефективната дигитална реклама [Лекции 2021]

Обучението „Основи на ефективната дигитална реклама“ ще ти помогне да овладееш основните принципи в дигиталната реклама, да постигнеш по-добри резултати и да спестиш излишни разходи. Дигиталната реклама не е само публикуване на реклами в Google Ads, Pinterest, Instagram или Facebook. Ефективната дигитална реклама използва онлайн инструменти за управление, анализ и подобряване на кампаниите.

Shopping Cart