Таг: онлайн курс

Как се създава онлайн курс?

Как се създава онлайн курс? [Избор на тема, оборудване, софтуер ]

Този курс ще ви обясни всичко от това как да си изберете тема за Вашият курс до оборудването, с което да го заснемете и с какъв софтуер накрая да го обработите и експортирате в подходящ видео формат. Изберете в какво сте най-добри и по коя тема бихте могли да създадете цялостна концепция за учебна програма.

Курс по WordPress за Начинаещи [Изграждане и Администриране на Сайт]

Курс по WordPress за начинаещи [Изграждане и администриране на сайт]

В Курс по WordPress за Начинаещи [Изграждане и Администриране на Сайт] ще ти покажем как лесно и интуитивно да управляваш съдържанието на сайта си, как да оптимизираш изображенията за бързо зареждане, как да се защитиш от гледна точна на GDPR и да се възползваш от всички функционалности на Wordpress платформата. Видео курсът е създаден през 2022 г и е базиран на последните две актуални версии на WordPress;

Основи на ефективната дигитална реклама

Основи на ефективната дигитална реклама [Лекции 2021]

Обучението „Основи на ефективната дигитална реклама“ ще ти помогне да овладееш основните принципи в дигиталната реклама, да постигнеш по-добри резултати и да спестиш излишни разходи. Дигиталната реклама не е само публикуване на реклами в Google Ads, Pinterest, Instagram или Facebook. Ефективната дигитална реклама използва онлайн инструменти за управление, анализ и подобряване на кампаниите.

Shopping Cart