Таг: предприемачество

Как да напишем успешен бизнес план в 10 точки

Как да напишем успешен бизнес план? [SWOT & PESTLE Analisys, Pricing Strategy]

Добре дошли в курса „Как да напишем успешен Бизнес План“ с лектор Ленард Аданов. Научете в детайли какво трябва да включва всяка от частите на един бизнес план и как да си осигурите финансиране или ключов стратегически партньор.

Canvas: ефективно бизнес моделиране

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки

В курса „Business Model Canvas“ ще развием 9 различни теми, които се включват на тази една страница. Този документ е световно признат и търсен от инвеститори и банки. Успешно описание може да ви помогне не само да си развиете бизнеса си с откритието на оптимизации и използвайки листа като брейнсторминг сесия, но и в това да привлечете вниманието на ключови партньори.

Правни аспекти при стартиране на бизнес

Правни аспекти при стартиране на бизнес «За какво да внимавате?»

Често при стартиране на бизнес, начинаещите предприемачи пренебрегват основополагащи изисквания за структуриране на компанията им в съответствие със законодателството на пазара, на който възнамеряват да оперират. Това води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

Зелена и кръгова икономика – поглед отвъд познатото

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото

В това видео обучение в рамките на 1 час ще научите защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.

Shopping Cart