предприемачество

Как да напишем успешен бизнес план в 10 точки

Как да напишем успешен бизнес план? [SWOT & PESTLE Analisys, Pricing Strategy]

Добре дошли в курса „Как да напишем успешен Бизнес План“ с лектор Ленард Аданов. Научете в детайли какво трябва да включва всяка от частите на един бизнес план и как да си осигурите финансиране или ключов стратегически партньор.

Всички приходи от продажбата на курса се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.

Как да напишем успешен бизнес план? [SWOT & PESTLE Analisys, Pricing Strategy] Read More »

Canvas: ефективно бизнес моделиране

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки

Business Model Canvas e познат на всички предприемачи документ, който е необходим при комуникация с инвеститори и банки. В този курс ще ти помогнем да разработиш 9-те части на този едно-страничен документ и да увеличиш шансовете си да привлечеш вниманието на ключови партньори. В процеса на подготовка на твоя Business Model Canvas ще откриеш възможности за оптимизация и ще ти хрумнат много нови идеи, което със сигурност ще повлияе положително и на развитието на бизнеса си.

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки Read More »

Правни аспекти при стартиране на бизнес

Правни аспекти при стартиране на бизнес «За какво да внимавате?»

Често при стартиране на бизнес, начинаещите предприемачи пренебрегват основополагащи изисквания за структуриране на компанията им в съответствие със законодателството на пазара, на който възнамеряват да оперират. Това води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

Всички приходи от продажбата на курса се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.

Правни аспекти при стартиране на бизнес «За какво да внимавате?» Read More »

Правен семинар за стартиращи предприемачи "10-те грешки при стартиране на бизнес"

Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес]

Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори, организира онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.

Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес] Read More »

Зелена и кръгова икономика – поглед отвъд познатото

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото

В това видео обучение в рамките на 1 час ще научите защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top