бизнес модел

2 Курса по бизнес планиране

Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.]

Ще обсъдим защо все повече хора предпочитат тази кратка версия на обобщителният документ и ползите от канавата. Ще минем заедно през деветте различни части, от коя да започнем и по какъв начин да бъде попълнен целият документ. Ако сте предприемач или човек търсещ да разгледа набързо нова бизнес идея и нейните възможности, Бизнес Модел Канавата е идеалният вариант за вас и е нужно да знаете как да го попълните правилно!

Всички приходи от продажбата на курсовете се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.

Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.] Read More »

Canvas: ефективно бизнес моделиране

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки

Business Model Canvas e познат на всички предприемачи документ, който е необходим при комуникация с инвеститори и банки. В този курс ще ти помогнем да разработиш 9-те части на този едно-страничен документ и да увеличиш шансовете си да привлечеш вниманието на ключови партньори. В процеса на подготовка на твоя Business Model Canvas ще откриеш възможности за оптимизация и ще ти хрумнат много нови идеи, което със сигурност ще повлияе положително и на развитието на бизнеса си.

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки Read More »

Зелена и кръгова икономика – поглед отвъд познатото

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото

В това видео обучение в рамките на 1 час ще научите защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top