Таг: бизнес модел

2 Курса по бизнес планиране

Бизнес планиране в 2 интензивни курса [Canvas, SWOT, PEST и др.]

Ще обсъдим защо все повече хора предпочитат тази кратка версия на обобщителният документ и ползите от канавата. Ще минем заедно през деветте различни части, от коя да започнем и по какъв начин да бъде попълнен целият документ. Ако сте предприемач или човек търсещ да разгледа набързо нова бизнес идея и нейните възможности, Бизнес Модел Канавата е идеалният вариант за вас и е нужно да знаете как да го попълните правилно!

Canvas: ефективно бизнес моделиране

Business Model Canvas: бизнес планиране в 9 стъпки

В курса „Business Model Canvas“ ще развием 9 различни теми, които се включват на тази една страница. Този документ е световно признат и търсен от инвеститори и банки. Успешно описание може да ви помогне не само да си развиете бизнеса си с откритието на оптимизации и използвайки листа като брейнсторминг сесия, но и в това да привлечете вниманието на ключови партньори.

Зелена и кръгова икономика – поглед отвъд познатото

Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото

В това видео обучение в рамките на 1 час ще научите защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.

Shopping Cart