Зелена и кръгова икономика – 3 важни въпроса и поглед отвъд познатото

Startup Factory
by Startup Factory
5.00(1 Ratings)
5.00(1 Ratings)
0.00 лв.

За курса

В това видео обучение в рамките на 1 час ще научите защо компаниите трябва да работят за обществото, какви са новите бизнес модели в условия на зелена и кръгова икономика и кои организации са привлекателни за финансовите институции. Защо бизнесите, които не работят в партньорство с всички заинтересовани страни, не могат да пораснат и изпадат от глобалните вериги на доставки.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Защо? – Същност и смисъл на понятията
  • Кой? – Предизвикателства и възможности пред предприемачите
  • Как? – Нови бизнес модели, продукти и процеси в условия на кръгова икономика

Програма на курса

Видео

  • Видео лекция
    01:09:41

Отзиви

5.0
Total 1 %d Оценка
5
1 Отзив
4
0 Отзив
3
0 Отзив
2
0 Отзив
1
0 Отзив
АТ
преди 2 години
Много полезна информация!

За кого е подходящ курсът?

  • Стартиращи предприемачи
  • Граждански активни личности и представители на НПО
  • Всички, които имат желание да научат за възможносите в контекста на зелената и кръгова икономика

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Д -р Марина Стефанова – главен асистент в Стопански факултет към Софийския университет Св. Климент Охридски. Тя е директор на магистърската програма „Отговорно и устойчиво управление“ и консултант по програмата „Бизнес за резултати“ на УНИЦЕФ в България. Председател на Българската асоциация на специалистите по корпоративна социална отговорност (БАКСОС). Член на Управителния комитет на Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България и Българската хранителна банка. Основател и директор на мултимедийната информационно-образователна програма „CSR AdviceBox“ на фондация „Каузи“. Член на Консултативния съвет по корпоративна социална отговорност към Министерството на труда и социалната политика.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top