Видеолекция Киберсигурност „Modern Identity Security Platforms“

Startup Factory
by Startup Factory
5.00(1 Ratings)
5.00(1 Ratings)
0.00 лв.

За курса

Гледайте запис на 1-часовата лекция на тема „Modern Identity Security Platforms“. Лекторът Иван Пепелов представя въвеждащи понятия в киберсигурността и основите на системите за управление на дигитална самоличност (Identity Management). Видеото ще ви запознае със съставните части на тези системи, а именно Управление и Администрация на Дигиталната Самоличност, Управление на Достъп и Управление на привилегирования Достъп, и как те работят заедно, за да формират платформа за сигурност чрез дигитална самоличност. Информацията е представена като за начинаещи в сферата на информационната сигурност. Видеото представлява запис на лекцията, проведена в Русенски университет „Ангел Кънчев“ на 5 март, 2024г.
Show More

Програма на курса

Видео

  • Modern Identity Security Platforms
    56:49

Отзиви

5.0
Total 1 %d Оценка
5
1 Отзив
4
0 Отзив
3
0 Отзив
2
0 Отзив
1
0 Отзив
СД
преди 3 седмици
Cool

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Иван Пепелов е опитен IT специалист със силен фокус върху Немскоговорящите страни в Европа.
Той е експерт по сигурността с над 10 години опит в управлението и администрирането на самоличността, управлението на достъпа и управлението на привилегирован достъп. Освен това той е (Agile) професионалист по управление на проекти и обучител по меки умения. От 2021 е CEO на IDVKM – сертифициран имплементатор в областта на Identity Management

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top