Лекция «Как да стигнем до топ 1 на фрийланс платформите?»

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
0.00 лв.

За курса

В това видео Христо Диков говори за: 1. Своята лична история: Как е започнал и какво е научил по пътя. 2. Фрийланс платформи: UpWork, Fiverr и други – как работят и как да ги използваме ефективно. 3. Първи стъпки: От къде да започнем. 4. Митове и истини: Развенчаване на митовете около фрийланс работата. 5. От фрийланс към бизнес: Как да превърнем свободната практика в успешен бизнес. 6. Баланс между работа и личен живот: Как да постигнем хармония между професионалния и личния си живот.
Show More

Програма на курса

Лекция 17 юни 2024

  • Видео запис
    47:24
  • Презентация
    00:00

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Как да достигнем до топ 1% на фрийланс платформите?

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Христо Диков е завършил МГ „Баба Тонка“, гр. Русе, след което Бакалавър Международен Бизнес и Магистър Информационни Системи в Германия.

В момента работи на свободна практика от Русе като Консултант по бизнес развитие и стратегия с фокус пазарни проучвания и конкурентен анализ.
Клиентите му са стотици стартъпи и малки бизнеси, както и някои по-големи като Microsoft и ETH Zürich.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top