Лекция «Как да напиша и публикувам сам първата си книга?»

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
0.00 лв.

За курса

Написването и продажбата на книга е не само възможност за пасивни доходи, а и начин да изпълним призванието си и да въздействаме на хората. Това ни дисциплинира и усъвършенства в много аспекти. 🛑 Но дори и да напишем първата си творба, ние ще се сблъскаме с монопола на издателския бизнес, които ще вземе голяма част от приходите от евентуални продажби. Задължително ли е да следваме този път или има алтернатива? Александър Кондов ни разкаже за историята на написването и разпространяването на трите си книги. Споделя информация от кухнята и дава практични съвети за това как да поемем контрол върху творческия и търговския процес. 💡 Ако искате да реализирате на пазара собствен книжен или дигитален продукт, това видео ще ви даде всичко необходимо, за да започнете веднага.
Show More

Програма на курса

Лекция 21 май

  • Как да напиша и публикувам сам първата си книга?
    01:12:47

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Как да напиша и публикувам сам първата си книга?

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лекторите

Александър Кондов - е програмист през деня и писател вечер. Автор е на две книги за програмиране, които се радват на голям интерес в софтуерната индустрия и се използват като наръчник от програмисти, агенции и дори компании като Форд. Неговата книга “Broken Statues” е първият му опит в художествената литература, с която Александър прилага уроците научени от публикуването на техническа литература. Вижте повече за Алекс в сайта му .

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top