Как да напишем успешен бизнес план? [SWOT & PESTLE Analisys, Pricing Strategy]

Startup Factory
by Startup Factory
5.00(1 Ratings)
5.00(1 Ratings)
25.00 лв. 110.00 лв.

За курса

Добре дошли в курса „Как да напишем успешен Бизнес План“ с лектор Ленард Аданов. Научете в детайли какво трябва да включва всяка от частите на един бизнес план и как да си осигурите финансиране или ключов стратегически партньор. Всички приходи от продажбата на курса се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Какво да включите във въведението на вашия Бизнес План? Как с един абзац да привлечете и задържите вниманието на четящия?
  • Всеки успешен бизнес план дава информация кои са хората, които са основали и ръководят съответната организация. Ключовите ви компетенции могат да направят разликата между успешно финансиране и пропускане на важен инвеститор или грант. Затова задължително ги изтъкнете.
  • Маркетинговият анализ включва: Customer Profile, SWOT Analysis, PESTLE Analysis, Porter's Five Forces Analysis, Pricing Strategy, Market Research;
  • Правната информация свързана с вашата фирма, включително къде е регистрирана, е от критично значение за потенциалните ви инвеститори и тук ще се научим какво точно искат да чуят инвеститорите;

Програма на курса

Въведение

  • Въведение
    03:13

Видео уроци

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 1 %d Оценка
5
1 Отзив
4
0 Отзив
3
0 Отзив
2
0 Отзив
1
0 Отзив
ЙБ
преди 2 години
Курсът беше много интересен.

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Ленард Аданов - предприемач от дете, на 15 години започва да печели награди по бизнес, а на 16 - да преподава предприемачество на своите съученици. Същата година учителят му по бизнес го препоръчва на директора на училището за позицията "Преподавател по предприемачество".

Включени материали

  • Ще разгледаме 9 различни теми, които трябва да присъстват във всеки един бизнес план, който подготвяте за инвеститори или банки, без значение за коя част от света.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top