Изкуствен интелект за създаване на визуално съдържание [Midjourney & Stable Diffusion]

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
120.00 лв.

За курса

Искаш ли да разшириш хоризонта на творчество си с помощта на изкуствения интелект? Искаш ли да научиш как да създаваш завладяващи изображения и картини с най-новите AI технологии? Попаднал си на точното място! [Курсът представлява запис на проведено през януари 2024 г онлайн обучение.]
Show More

Какво ще научиш в този курс?

 • Ще опознаеш Изкуствения интелект като един перфектен инструмент за подхранване и развитие на човешката креативност.
 • Ще научиш основните функции на два от най-добрите арт генератора, Midjourney и Stable Diffusion, и ще започнеш да работиш с тях.
 • Ще развиеш и добавиш едно от най-актуалните умения, това за работа с Изкуствен интелект, към своята автобиография!
 • Ще се заредиш с ресурси, идеи и вдъхновение, за да продължиш да изучаваш самостоятелно ИИ.

Програма на курса

Магията на изкуствения интелект в три лекции

 • Теоретична част
  01:47:10
 • Midjourney AI
  01:51:42
 • Stable Diffusion web ui
  01:51:42

Презентации

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Петя Бонева се занимава с дизайн и дигитално рисуване от 2007г. Завършва докторска степен по дизайн в Русенски университет „Ангел Кънчев“.
С над осем години опит в гейминг индустрията и активно участие като стриймър и дизайнер/илюстратор в международни проекти от лятото на 2018 г., творбите й са представени на изложби в ключови градове по целия свят, включително Ню Йорк, Холивуд, Маями, Ливърпул, Барселона, Берлин, Бали и други.
Петя Бонева е основен лектор на сдружение Startup Factory, с изключително богат опит в дигиталните изкуства и със специфични знания в областта на най-новите технологии, NFT и Изкуствения интелект.
Актуално интервю с Петя Бонева виж тук. Това са най-новите ѝ творби, а всичко за нея виж от профила ѝ тук.

За кого е предназначен курсът?

 • Курсът е предназначен за графични дизайнери, дигитални маркетолози, младежи с интерес към визуалните изкуства, преподаватели, артисти, фрийлансъри, собственици на бизнес и всички, които имат желание да усвоят новите технологии и да ги използват за улесняване на ежедневната си работа.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top