Как да направим завладяваща онлайн презентация? [Обучителна сесия]

Startup Factory
by Startup Factory
5.00(2 Ratings)
5.00(2 Ratings)
0.00 лв.

За курса

В последните месеци комуникацията и презентациите са поставени в интересна позиция – тази на онлайн света. Без значение дали презентирате пред колеги или приятели, пред вас стои едно и също предизвикателство – как да ги накарате да са ангажирани с темата ви през цялото време. При всяка онлайн презентация е важно да направим всичко възможно посланието, което искаме да предадем на публиката, да достигне до нея така, както би било възможно в реална среда (на живо). Затова, за да не изпадате в ситуация да се чудите дали докато презентирате пред компютъра, дали в даден момент не говорите сам на себе си, и за да не оставяте събитията на случайността, подгответе се предварително. Научете как в практическия семинар с лектори от презентационна агенция 356labs.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Как да планирате успешно онлайн среща;
  • Кои хардуерни устройства биха ви помогнали да се отличите и направите изумително първо впечатление;
  • Как да адаптирате историята на презентацията си така, че тя да е подходяща за онлайн света;
  • Какви са спецификите при дизайна на слайдове, когато ще ги използвате онлайн;
  • Кои са разликите при изнасянето на презентацията онлайн в сравнение с „на място“.

Програма на курса

Видео

  • Webinar
    01:16:27

Отзиви

5.0
Total 2 %d Оценки
5
2 Отзива
4
0 Отзив
3
0 Отзив
2
0 Отзив
1
0 Отзив
ГБ
преди 2 седмици
Отлично
DK
преди 4 месеца
Много завладяващ уебинар, който гледах на запис. Благодаря за чудесното представяне и точните съвети!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

356labs е бутикова презентационна агенция с фокус върху създаването на истински ефективни презентации в тяхната цялост – от построяването на историята, дизайна, до изнасянето с цел постигане на максимален резултат за клиента. Компанията стои зад презентации, затворили мултимилионни сделки, такива, печелили инвестиции от хора като Бил Клинтън, и е участвала като партньор в критични моменти като процеса по публично предлагане.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top