Как да направим завладяваща онлайн презентация? [Обучителна сесия]

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
0.00 лв.

За курса

В последните месеци комуникацията и презентациите са поставени в интересна позиция – тази на онлайн света. Без значение дали презентирате пред колеги или приятели, пред вас стои едно и също предизвикателство – как да ги накарате да са ангажирани с темата ви през цялото време. При всяка онлайн презентация е важно да направим всичко възможно посланието, което искаме да предадем на публиката, да достигне до нея така, както би било възможно в реална среда (на живо). Затова, за да не изпадате в ситуация да се чудите дали докато презентирате пред компютъра, дали в даден момент не говорите сам на себе си, и за да не оставяте събитията на случайността, подгответе се предварително. Научете как в практическия семинар с лектори от презентационна агенция 356labs.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Как да планирате успешно онлайн среща;
  • Кои хардуерни устройства биха ви помогнали да се отличите и направите изумително първо впечатление;
  • Как да адаптирате историята на презентацията си така, че тя да е подходяща за онлайн света;
  • Какви са спецификите при дизайна на слайдове, когато ще ги използвате онлайн;
  • Кои са разликите при изнасянето на презентацията онлайн в сравнение с „на място“.

Програма на курса

Видео

  • Webinar
    01:16:27

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

356labs е бутикова презентационна агенция с фокус върху създаването на истински ефективни презентации в тяхната цялост – от построяването на историята, дизайна, до изнасянето с цел постигане на максимален резултат за клиента. Компанията стои зад презентации, затворили мултимилионни сделки, такива, печелили инвестиции от хора като Бил Клинтън, и е участвала като партньор в критични моменти като процеса по публично предлагане.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top