Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес]

SF
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
0.00 лв. 20.00 лв.

За курса

Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори, организира онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.
Покажи пълния текст

Какво ще научиш в този курс?

  • В помощ на начинаещите предприемачи предлагаме онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.
  • Събитието, организирано от Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори се проведе на 17 февруари в платформата zoom. Вижте записа:

Програма на курса

Видео

  • Правен семинар за стартиращи предприемачи – 17 февруари 2021
    02:20:17

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

За нас

За лектора

Миланова и партньори е водеща българска адвокатска кантора, със седалище в гр. София и член на European Law Firm – мрежа от адвокатски кантори Европа, предоставяща трансгранични правни консултации свързани с всички аспекти на правенето на бизнес.

За кого е подходящ курсът?

  • начинаещи предприемачи;
  • всички, които имат желание да сверят знания си, за да бъдат по-успешни в своите начинания.

Ползи

  • Често при стартиране на бизнес начинаещите предприемачи пренебрегват основополагащи изисквания за структуриране на компанията им в съответствие със законодателството на пазара, на който възнамеряват да оперират. Това води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

Препоръчани курсове

Shopping Cart