Правен семинар за предприемачи [10 грешки при стартиране на бизнес]

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
0.00 лв.

За курса

Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори, организира онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • В помощ на начинаещите предприемачи предлагаме онлайн правен семинар на тема 10-те грешки, които да избегнем при стартиране на бизнес.
  • Събитието, организирано от Сдружение Startup Factory, съвместно с адвокатска кантора Миланова и партньори се проведе на 17 февруари в платформата zoom. Вижте записа:

Програма на курса

Видео

  • Правен семинар за стартиращи предприемачи – 17 февруари 2021
    02:20:17

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Миланова и партньори е водеща българска адвокатска кантора, със седалище в гр. София и член на European Law Firm – мрежа от адвокатски кантори Европа, предоставяща трансгранични правни консултации свързани с всички аспекти на правенето на бизнес.

За кого е подходящ курсът?

  • начинаещи предприемачи;
  • всички, които имат желание да сверят знания си, за да бъдат по-успешни в своите начинания.

Ползи

  • Често при стартиране на бизнес начинаещите предприемачи пренебрегват основополагащи изисквания за структуриране на компанията им в съответствие със законодателството на пазара, на който възнамеряват да оперират. Това води до редица неблагоприятни последици. А те могат да бъдат избегнати с правилно планиране и експертен съвет.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top