Видео уроци по дигитално рисуване [инструменти & техники]

SF
by Startup Factory
Категория Дигитални умения
0(0 Ratings)
Категория Дигитални умения
0(0 Ratings)
40.00 лв. 85.95 лв.

За курса

Видо обучението ще запознае с основните инструменти и техники за рисуване в дигитална среда. То има за цел да въведе в основите на дигиталното изкуство, като заимстващо основните стилове и принципи на традиционното рисуване, да подобри визуалната култура на участниците и помогне да представят идеите си чрез съвременни софтуерни продукти.
Покажи пълния текст

Какво ще научиш в този курс?

  • Лекторът Петя Бонева ще запознае курсистите с известни автори и техните стилове в дигиталната сфера, основни инструменти в програмите Adobe Photoshop и Clip Studio Paint Pro. Също така ще научат как да подготвят завършените творби за представяне в интернет пространството. Ще предложи подходящи платформи за развитие на дигитално творчество.

Програма на курса

Лекции

  • Дигитално рисуване, ПЪРВА част
    01:39:54
  • Дигитално рисуване, ВТОРА част
    01:10:57
  • БОНУС лекция за напреднали
    02:29:10

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

За нас

За лектора

Петя Бонева се занимава се с дизайн и дигитално рисуване от 2007г. Завършва докторска степен по дизайн в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Работи повече от осем години в сферата на гейминг индустрията, а от лятото на 2018г. взима активно участие в децентрализираната платформа за живи предавания Dlive едновременно като стриймър и дизайнер по различни проекти.

Препоръчани курсове

Shopping Cart