Видео уроци по дигитално рисуване [инструменти & техники]

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
20.00 лв. 40.00 лв.

За курса

Видео обучението е запис от проведено онлайн събитие, което ще ви запознае с основните инструменти и техники за рисуване в дигитална среда. Ще ви въведе в основите на дигиталното изкуство, като заимстващо основните стилове и принципи на традиционното рисуване, да подобри визуалната ви култура и ще ви помогне да представяте идеите си по-добре чрез съвременни софтуерни продукти. Всички приходи от продажбата на курса се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни в Русе и региона, както и за подпомагане дейността на сдружение Startup Factory.
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Лекторът Петя Бонева ще запознае курсистите с известни автори и техните стилове в дигиталната сфера, основни инструменти в програмите Adobe Photoshop и Clip Studio Paint Pro. Също така ще научат как да подготвят завършените творби за представяне в интернет пространството. Ще предложи подходящи платформи за развитие на дигитално творчество.

Програма на курса

Лекции

  • Дигитално рисуване, ПЪРВА част
    01:39:54
  • Дигитално рисуване, ВТОРА част
    01:10:57
  • БОНУС лекция за напреднали
    02:29:10

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Петя Бонева се занимава се с дизайн и дигитално рисуване от 2007г. Завършва докторска степен по дизайн в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Работи повече от осем години в сферата на гейминг индустрията, а от лятото на 2018г. взима активно участие в децентрализираната платформа за живи предавания Dlive едновременно като стриймър и дизайнер по различни проекти.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top