Видео обучение Дизайн на визуални материали [за начинаещи]

Startup Factory
by Startup Factory
0(0 Ratings)
0(0 Ratings)
70.00 лв.

За курса

✔️ Цели на графичния дизайн и области на приложение. Системен дизайн подход при решаване на креативни задачи. ✔️ Базови композиционни елементи. Типография и видове шрифтове. ✔️ Въведение в Photoshop. Работна среда на софтуера, запознаване с основни групи инструменти, цветова среда и файлови формати. ✔️ Практически занятия в Photoshop. Работа със слоеве, опции за редактиране на шрифт и работа с текст. Редакция на изображения, прилагане на филтри, техники за усвояване на векторни, растерни и клипинг маски. [Курсът представлява запис на проведено през 2021 г онлайн обучение.]
Show More

Какво ще научиш в този курс?

  • Ще бъде разгледана и упражнена система с универсално приложение в сферата на графичния дизайн на визуални материали за уеб и принт.
  • Ще бъде направено въведение в използването на софтуера за редактиране на цифрови изображения Photoshop, с демонстриране на подходящи подходи при обработка на различни типове изображения.

Програма на курса

Въведение в курса

  • Що е дизайн?
    53:31

Видео лекции

Ресурси

Презентации

Отзиви

Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!
Все още няма ревюта. Бъдете първи, споделете Вашето мнение!

Всички приходи от продажбите на курсове се използват за развитието на дигиталните и предприемачески умения на младежи и възрастни, както и за подпомагане цялостната дейност на Сдружение Startup Factory. Развивайки себе си, помагате на каузата ни за по-дигитално, по-предприемчиво и по-активно гражданско общество!

За лектора

Боян Петков е професионален дизайнер с над 15 годишен опит. Доктор по ергономия и промишлен дизайн, има изследователски интереси в областта на музикалната визуализация и търсенето на синергия между физическия и дигиталния свят. Специализирал дизайн в Австрия, Италия и Гърция. Обича работата в екип и участва в иновационни стартиращи бизнес проекти, прилагащи съвременни технологии в информационния дизайн. Работи на свободна практика по мултидисциплинарни проекти, разработка на мобилни приложения, уеб дизайн, продуктов дизайн, дизайн на опаковка, лого дизайн, графичен дизайн.

Включени материали

  • Свободни ресурси за снимки и шрифтове; работа с шрифтове; 2 кратки видеа с демонстрация на техники;

За кого е предназначен курсът?

  • Курсът „Дизайн на визуални материали“ е подходящ за студенти за допълване на палитрата с умения, както и за ученици с любителски художествени интереси, които планират да се насочат към творческите професии.
  • Работещи специалисти в различни сфери могат да придобият специфични умения в приложния дизайн, които да използват при визуалното представяне на своите продукти или услуги в интернет.

Препоръчани курсове

Shopping Cart
Scroll to Top